Can Alcover acull durant un mes la retrospectiva "dos anys de lluita per l'educació"

L'espai de cultura de l'OCB, Can Alcover, acull fins al proper 14 de febrer l'exposició retrospectiva 'Dos anys de lluita per l'educació', organitzada entre l'Espai Mallorca de Barcelona i l'Assemblea de Docents. 

Hi podeu trobar 76 imatges i 16 plafons explicatius que recorren cronològicament els principals moments d'aquests dos anys d'intens conflicte, En especial la manifestació multitudinària del 29S de 2013. També hi podreu veure la major part dels vuit premis que ha rebut el moviment i una projecció de 56 minuts amb un recull dels vídeos més importants i les imatges satíriques que han inspirat els tristos personatges polítics, responsables d'incendiar les escoles.

A la inauguració hi han assistit representants de la comunitat educativa en tant que part activa i protagonistes d'aquest moviment que s'ha visibilitzat amb tres setmanes de vaga indefinida, múltiples concentracions i accions solidàries, la manifestació més important de les Illes Balears, però també amb campanyes de pressió i denúncia, de resistència activa contra el TIL, d'accions solidàries sense precedents i de reaccions immediates contra qualsevol agressió governamental. Una fita que, sens dubte, ha quedat enregistrada a la nineta dels ciutadans de les Illes Balears -i més enllà també- i que paga la pena aturar-se a fer una visió panoràmica de com ha anat aquest any en què l'educació va esdevenir el veritable símbol de la lluita, la reivindicació i la resistència.


Més recent Anterior

Formulari de contacte