L'ASSEMBLEA DE DOCENTS DENUNCIA EL DIRECTOR GENERAL D'UNIVERSITATS, ANTONI ALCOVER, PER INCOMPATIBILITAT AMB EL CÀRREC AL COL·LEGI D'ECONOMISTES


L'Assemblea de Docents ha presentat avui una denúncia per incompatibilitat contra el director general d'Universitat i Recerca que exerceix, alhora, el càrrec de vocal del Col·legi d'Economistes. La denúncia va adreçada al Consell de Govern i també al conseller de Funció Pública als quals es demana aclariment i que s'iniciï l'expedient sancionador contra el denunciat

L'Assemblea de Docents denuncia que Antoni Lluís Alcover incompleix la Llei 2/1996 que estableix el règim d'incompatibilitat en l'exercici d'alt càrrec del Govern i alhora ser representant electe d'un col·legi professional. Alcover va ser nomenat el passat desset de desembre alt càrrec de la Conselleria d'Educació i Cultura, en qualitat de director general d'Universitat i Recerca.

No obstant el nomenament, Alcover segueix ostentant el càrrec de vocal de l'Il·lustre Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, segons es desprèn de la informació facilitada al web d'aquest col·legi professional. Tot i que arran de la denúncia feta per l'Assemblea de Docents, aquest migdia han modificat el web.

Aquesta situació d'incompatibilitat està tipificada com a infracció greu o molt greu, per la qual cosa aquesta infracció haurà de ser sancionada, i publicada la incompatibilitat al BOIB. La conseqüència d'aquesta incompatibilitat pot ser la inhabilitació per ocupar càrrecs entre dos i sis anys.


Veure denúncia adreçada al Consell de Govern

Veure denúncia adreçada al conseller de Funció Pública

Més recent Anterior

Formulari de contacte