Assemblea general dimarts 9 de juny

Es convoca una nova Assemblea General de Docents de Mallorca per al proper dimarts dia 9 de juny a les 17:30h a l'IES Berenguer d'Inca

L'ordre del dia és el següent

1- Campanya de votació negativa a la distribució horària Lomce. Currículums Lomce.

2- Futura negociació.

3- Suport vaga indefinida treballadors Movistar i suport vaga de fam per la llengua occitana.

4- Valoració 2 anys d'Assemblea de Docents.

5- Brindis bye bye Bauzá. (es recomana dur una gelereta amb cava o cervesa per compartir, i tassonets)

6- Convocatòria festa final de curs.

7- Precs i preguntes.

Aquesta està essent una setmana molt intensa. Tot i que hi ha bastants de centres de secundària que estan aprovant les distribucions horàries, a hores d'ara ja n'hi ha 13 que han votat que NO (Sineu, Llucmajor, Marc Ferrer, Maria Àngels Cardona, Sureda i Blanes, La Ribera, Santa Margalida, Porreres, Son Pacs, Borja Moll, Font i Tries, Sa Colomina, Alcúdia) i potser qualcun altre del què no tenim constància encara.

Gràcies a aquests centres s'està exercint una pressió que ha propiciat que dins el grup que està discutint el futur pacte de govern s'hagi creat una comissió expressament per avaluar el problema al què ens aboquen els currículums lomce i les possibilitats de paralitzar-ho. Gràcies a aquestes votacions negatives, que de fet bloquejen qualsevol possibilitat d'establir les quotes de professorat (tant a aquests centres com a la resta), és que s'ha fet visible a la premsa i als grups polítics el gran problema que ens ha deixat en herència el govern Bauzá.

Endavant ido i ens retrobam dimarts per decidir entre tots les següents passes a fer.
Més recent Anterior

Formulari de contacte