L'Assemblea de Docents contribueix al verkami d' Ona Mediterrània amb una aportació de 1.500 euros.

El passat mes de juny, a l'assemblea de Porreres, els docents varem decidir fer dues aportacions econòmiques al verkami d' Ona Mediterrània: una primera, de 500 euros, i una altra per fer possible l'assoliment de la xifra objectiu de 14.000 euros. Aquesta segona quantitat, de 1000 euros, es va abonar un dia abans que finalitzàs del projecte de micromecenatge.

Ona Mediterrània podrà continuar la programació de ràdio gràcies a les aportacions de molta gent i entitats que s'han sumat al projecte del verkami, que pretenia aconseguir la xifra de 14.000 euros per comprar nous equipaments i acondicionar els seus estudis.

Aquesta emissora s'ha caracteritzat com a mitjà de comunicació lliure i completament en català, difonent l'actualitat i la cultura de les nostres illes, i s' ha fet ressò dels diferents movimients socials que han sorgit per a la defensa de la nostra identitat.

Des de fa dos anys, Ona Mediterrània ha apostat per donar veu a les reivindicacions dels docents a través del programa Taula Eduactiva, que s'emet els dimecres de 18.00 a 19.00 hores i que ha esdevingut l' únic programa radiofònic dedicat íntegrament al món educatiu, i en el que s'ha fet un seguiment rigorós del conflicte, on s'ha donat veu a tots els col·lectius implicats.

Enhorabona, entre tots ho hem aconseguit!
Més recent Anterior

Formulari de contacte