L'Assemblea de Docents de les Illes Balears dóna suport a Ona Mediterrània

El passat 26 de juny a la darrera Assemblea de Docents de Mallorca es va decidir donar suport econòmic al Verkami d'Ona Mediterrània, després de consultar-ho amb les assemblees de Menorca, Eivissa i Formentera s'ha fet un ingrès de 500 euros.

Aquest Verkami vol assolir la xifra de 14.000 euros en els pròxims 6 dies, feim entre tots i totes possible aquest objectiu.

Ona Mediterrània és la nostra ràdio. Ona Mediterrània ha donat la veu a l'Assemblea de Docents mitjançant el programa Taula Educativa, programa emès tots els dimecres de 18 h a 19 h durant les dues passades temporades. Ona Mediterrània ha estat l'altaveu dels moviments socials i de les entitats de la societat civil que s'han oposat a les polítiques anticatalanes i antimallorquines que ha desplegat el Govern Bauzà aquests darrers anys.

Ona Mediterrània ha funcionat amb el talent, la il·lusió i la capacitat d'extraordinaris professionals de la radiodifusió balear. Malgrat haver fet feina en el pitjor escenari possible –sense recursos i amb el Govern en contra– han fet programes i informatius gràcies a un bon grapat de professionals voluntaris i també gràcies a l'ajuda de socis i sòcies. Per això, es necessiten recaptar fons per a comprar nous equipaments per a la ràdio; equipaments que permetin una millor qualitat sonora i que també possibilitin fer emissions exteriors per tal de cobrir actes a diferents territoris dels Països Catalans per als ciutadans de les Balears.


Si voleu saber més sobre el projecte aneu al següent enllaç:
http://www.verkami.com/locale/ca/projects/11642-la-radio-mallorquina-ona-mediterrania-vol-continuar-i-millorar-els-equipaments

Més recent Anterior

Formulari de contacte