L’acord educatiu a debat

Un mal acord o un no-acord?

El moment més esperat del programa va arribar amb les intervencions de Biel Caldentey i Toni Baos, secretaris generals de l’STEI i de CCOO respectivament. Caldentey i Baos respongueren a les preguntes de l’equip de Taula Educativa i també a diverses preguntes dels oients... STEI i CCOO explicaren en directe les raons que dugueren a aquests sindicats a signar un acord amb la Conselleria d’Educació... L’entrevista va generar molta expectació i interès en les xarxes socials com varen poguer constatar a través del compte de tuiter del programa i que resumirem en el proper programa.

En el resum de premsa, Miquel Àngel Tortell va fer un repàs per l’actualitat educativa, destacant els aspectes positius i els negatius de l’inici del present curs escolar.

A la secció sobre xarxes socials, oferirem les reaccions a la derogació de la llei de símbols, als canvis en els currículums anunciats per la Conselleria d’Educació i a l’acord educatiu entre la Conselleria, STEI i CCOO.

A l’apunt titulat “Canvi de temps, canvi de manera d’ensenyar”, Pere Carrió va afirmar rotundament la seva oposició als canvis introduïts en els currículums educatius, reclamant major reflexió sobre l’objectiu essencial de la tasca educativa: ensenyar a aprendre. Per a Carrió la clau de qualsevol millora en l’educació passa per prioritzar un ensenyament que permeti a l’alumnat aprendre a aprendre. En l’apunt Carrió aposta per la innovació educativa i el treball col·laboratiu, com a estratègies que permeten fugir de l’aïllament de les aules.
http://www.ivoox.com/taula-educativa-08-10-15-audios-mp3_rf_8885100_1.html


Més recent Anterior

Formulari de contacte