El concert dels músics a l'Auditòrium aporta 11.500 € a la Caixa de Resistència

El concert històric de músics de la simfònica i d'altres ben rebuts, el passat 27 d'octubre a l'auditòrium de Palma, ha aportat 11.458 € més a la Caixa de Resistència. Així ho ha informat el president de la Federació d'Associació de Veïns de Palma, Joan Forteza. Aquest ha afirmat que el concert que tenia per lema Escolta, sota la batuta d'Agustí Aguiló, pretenia ajuntar dos col·lectius que viuen una situació molt dura i que mantenen una lluita activa per les seves reivindicacions.


La Federació d'Associacions de Veïns de Palma, els músics, la FAPA, la Plataforma Crida, l'Assemblea de Docents... vàrem viure un acte memorable, amb el ple total de l'Auditòrium, que va vendre íntegrament les 1.609 entrades d'aforament. La recaptació del concert va ser de 25.000 €, dels quals s'han de restar uns 5.000 € d'IVA Cultural i 8.000 € de lloguer de l'espai. S'ha de dir, també, que el propietari del local, a més de no cedir a les pressions governamentals perquè no cedís l'espai, va assumir una rebaixa important del cost del lloguer, d'uns 3.000 €.
A l'Assemblea també s'ha donat compte d'altres actes solidaris amb els docents de les Illes Balears, com ara la subhasta Artistes i mestres van plegats, que aportà 98.000 euros; l'obra teatral d'Oriol Broggi sobre Salvador Espriu, que aportà 2.907 € a la Caixa de Resistència. Per contra, les despeses s'han incrementat: 1.500 € als directors de Menorca per posar un contenciós, 3.000 € en advocats per als estudiants repressaliats durant la vaga. A tot això s'hi ha de sumar que ja s'han iniciat els pagaments als professors que s'acolliren a la Caixa de Resistència per perllongar la vaga, la majoria dels quals just sol·licità un dia dels 15 que durà l'aturada.

A l'acte de presentació hi havia el director de l'orquestra per a aquesta ocasió, Agustí Aguiló, el president de la Federació d'Associacions de Veïns -Joan Forteza-, de la FAPA -Vicenç Rodrigo-, de la Plataforma Crida -Bartomeu Noguera- i de l'Assemblea de Docents -Xus Bibiloni-.
Més recent Anterior

Formulari de contacte