El professorat de l’IES Francesc de Borja Moll convoca un claustre extraordinari el dia 1 de juliol per rebutjar la candidatura a director del Sr Juan José Rey Porca.

Els professors de l'IES Francesc de Borja Moll, que a hores d’ara encara no coneixen qui formarà part del nou equip directiu del centre, han sol.licitat la convocatòria d’un claustre extraordinari demà dimarts dia 1 de juliol a les 11:30. Davant d’un equip directiu aliè al centre i totalment desconeixedor de les característiques del seu alumnat, el professorat vol expressar el seu rebuig a un projecte que no s’adequa a la realitat del centre i del seu alumnat, i a un candidat a la direcció mateix que ha demostrat haver faltat a la veritat durant el procés de selecció.

Així mateix, volem remarcar que el procés de selecció ha sigut poc transparent i ple d’irregularitats, i per aquest motiu demanam novament la retirada del projecte del Sr. Juan José Rey Porca i reiteram que ja hi ha un equip experimentat del propi Centre disposat a fer feina immediatament.

Professorat de l’IES Francesc de Borja Moll
Més recent Anterior

Formulari de contacte