Avui digues la teva, vine a Sineu

Avui, 29 de setembre, fa dos anys de la més gran manifestació que han viscuda mai les nostres illes. Cent mil persones sortírem al carrer per demanar al govern d'en Bauzá l'aturada del TIL, en contra de les retallades i en defensa d'una educació pública, de qualitat i en català. La nostra lluita aconseguí acabar amb el TIL i obrir un nou temps més esperançador.

Dos anys després d'aquella manifestació històrica, però, i a pesar que hi ha un nou govern més dialogant, les retallades, les càrregues horàries excessives i les ràtios antipedagògiques amenacen a perllongar-se tres anys més, i ens obliguen a implantar una llei centralista i reaccionària, la LOMCE, amb una resignació inesperada per part d'un govern que, quan era oposició, declarava sense embuts un radical desacord amb la mateixa.


Vine a l'assemblea de Sineu, avui a les 17:30, per commemorar la manifestació d'avui fa dos anys, i per seguir la lluita que encara no ha acabat.

Digues la teva, en aquesta data tan significativa, sobre quina estratègia hem de seguir! T'hi esperam!Més recent Anterior

Formulari de contacte