CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 29 de juny-5 de juliol)

Antigament la ballestera era l’obertura feta a un mur o al buc d’una nau per tirar sagetes contra els assetjadors o contra les naus enemigues... El Govern, que ha fet paret tot el curs escolar, “amb contundència”, no ha pogut evitar que “se li vegi es llautó” quan aquesta setmana s’ha presentat al públic una plataforma nova, PLIS, Educación, por favor, mentre, alhora, pengen a la web oficial una foto amb la filla de... Un mur a seques només imposa, un mur amb ballesteres, potser fa més por...Quant de maldestre junt!! Han intentat ser franctiradors des del terrat durant 9 mesos i ara necessiten forats pels baixos perquè no han aconseguit cap trofeu!!! Això sí, la llengua, la del nacionalistes espanyolistes. Sí,sí, de nacionalistes, també ho són, emperò en castellano, please!!
Segons el Mundo, els impulsors d’aquesta associació “no són de dretes ni d’esquerres”. Per ventura és que VOX I UPyD són de centre, no?? Nooo, això era UCD, no ens hem d’equivocar, som docents; cosa sabem d’història i, sobretot, de repassar l’hemeroteca i acabar dient “bravo, bravo”, els hem trobat amb foto i tot...au, fes upa i llença-la a la xarxa, que tothom vegi l’equanimitat, la no arbitrarietat del grup, de persones innòcues, apolítiques. Res, que en un plis-plas ha quedat ben clar que són docents contra el pensament únic. Ha,ha,ha,ha.

Mentrestant Educació és al jutjats: intenten, en la seva línia, culpabilitzar i criminalitzar l’ocupació de la conselleria per part de 44 joves que defensaven el dret a una universitat per a tothom -no solament per a persones amb recursos- perquè molts d’estudiants no poden assumir l’augment permanent i a l’alça de les taxes, acompanyat, a més, d’un sistema de beques ronyós i deplorable. Sort que, segons els estudiants, hi havia funcionaris esperonant-los i animant-los a ocupar com a símbol de protesta.

Segons la premsa, la cap de gabinet de llavors, n’Ana Mª Rodríguez, recorda com la varen tirar en terra i li arriaren coces. En canvi no recordava haver plantat una clatellada. Tant de bo que existeixen els mass media i que les imatges queden enregistrades i es poden presentar com a prova documental. Així, “Se la veu pegant una clatellada amb la mà esquerra a un dels estudiants per darrere".

Tanmateix, cap dels testimonis -tots càrrecs polítics o de confiança de Rafel Bosch i tres policies nacionals- no pogueren aportar cap aclariment sobre aquesta qüestió: cap d’ells no veié la suposada agressió a Rodríguez. “Jo no vaig veure l’agressió, la vaig veure en terra”, admeté l’actual delegat d’Educació del govern central, Manuel Blanco. Tampoc no la veié l’actual director general de Planificació, Bartomeu Isern.

Però l’alt càrrec diu que es defensà d’una cosa que no recorda perquè a preguntes d’un dels advocats defensors, Jaime Bueno, afirmà “no record haver-me aixecat i pegar una clatellada”. (...)

La defensa intentà incidir en les contradiccions en el relat de Rodríguez. Un dels advocats de la defensa, Carlos Peleteiro, li demanà per què no va explicar que li havien pegat coces ni en la seva declaració judicial ni davant el jutge instructor -que eren les declaracions més recents respecte dels fets, incidí el misser-. “Ho vaig recordar després”, sentencià.”

En fi, ja veurem la sentència, emperò les imatges no menteixen. Senyora vostè va agredir físicament i això sí està enregistrat. Arri someraaaaaa.

La rucada, no obstant, ha estat atorgada a en Guillem Estarellas. El Tribunal Superior de Justícia dictamina que no podia elegir a dit el tribunal d’inspectors. Ohhh, ell que és de fer bunyols i que té tot l’hivern de l’onomàstica dins la Conselleria. Idò, què farà ara? Anul·lar o fer el beneit??

Com és habitual, hem hagut d’advertir la societat de la màxima clàssica de “divideix i venceràs”, no solament en l’advertiment que el plis recorda a un líquid per a perruqueria d’un temps, per a persones que no creuen en els nous recursos i els nous productes, sinó en la darrera i més patètica de les incursions: aconseguir signar un pacte per a interins que intenti vendre’s com a la nostra divisió interna.

Ja ho val. Si, tanmateix, es passen els requeriments pel folre: ja fa nou mesos que la Defensora del Poble sol·licità a la Conselleria l’informe sobre el TIL i ni cas, no han contestat aquest orgue. Per això, han recordat a l’administració el seu deure inexcusable de col·laboració.

Per acabar, la competència indiscutible de na Juana Mari ha deixat els periodistes bocabadats: el director que vol engirgolar a l’IES Sineu va suspendre el procés de selecció i, a més, ha col·locat com a cap d’estudis una persona interina... I encara queden per sortir els pedaços més bruts!!!

Més recent Anterior

Formulari de contacte