L'Assemblea de Docents de Mallorca dóna suport a la vaga d'estudiants del #14M

El malestar que produeixen les agressives polítiques educatives dels governs espanyol i balear no es pot amagar. Demà mateix, els estudiants dels ensenyaments secundaris i universitaris mostraran el seu profund descontent amb una jornada de vaga contra el 3+2 i l'estratègia universitària 2015.

El futur del jovent està en entredit amb una política educativa que manca de beques mentre apuja les taxes i que afavoreix la mercantilització dels ensenyaments universitaris en detriment de l'adjectiu “públic” de la universitat.

Avui més que mai, la reivindicació d'una educació digna i de qualitat per tothom que mou el col·lectiu d'estudiants a protagonitzar una jornada de vaga per fer visible la sordesa amb què s'estan imposant les actuals polítiques educatives està més que justificada.

El passat dijous 7 de maig, l'Assemblea de Docents de Mallorca acordava donar suport als estudiants en vaga el 14 de maig. La data ha arribat. Com en ocasions anteriors, cridam al professorat a vetllar pel compliment del dret de vaga dels nostres estudiants.

Estudiants i docents units per un mateix interès!

Solidaritat!
Més recent Anterior

Formulari de contacte