Docent, que no et prenguin el pèl amb l'assumpte dels sexennis i les pagues

Els darrers dies hi ha qui s'esforça a pintar de bones les misèries dels acords "March" i de sexennis. Tots dos acords no són més que la pròrroga de retallades salarials, que en dos casos acabaven aquest desembre, sense que els docents hàgim rebut cap contrapartida per la millora de la nostra feina. El gràfic anterior no pot ser més clar.

I seguim sense tenir cap contacte per part dels representants de la Conselleria d'Educació i del Govern.

Ahir al matí vàrem entrar una nova sol·licitud de negociació al registre de la Conselleria d'Educació, el text es manifestava en els següents termes:
«Des del nostre comitè de vaga exigim la reobertura de la negociació durant la propera setmana, doncs pensam que és possible arribar a acords que resolguin les diferències entre les dues parts (especialment en tot allò relatiu a la massificació de les aules, els equips de suport educatiu i la concreció autonòmica de la LOMCE), acords que facin totalment innecessari i que posin en qüestió l'ús de l'eina de la vaga.»

Vist que des de fa dos mesos la Conselleria i el Govern han optat per ignorar les nostres demandes i els nostres arguments, avalats per una important consulta en la qual el professorat es va manifestar clarament contra l'Acord «March», demanam la realització d'un debat públic en algun mitjà de comunicació -públic o privat- entre representants de la Conselleria d'Educació i els portaveus de l'Assemblea de Docents. Cal que la ciutadania comprengui què està passant i perquè perdura aquest conflicte que ja hauria d'estar tancat.
Més recent Anterior

Formulari de contacte