L’Assemblea de Docents interposa un recurs de reforma contra l’Auto del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Palma


L’Assemblea de Docents ha interposat avui un recurs de reforma contra l’Auto del 21 de desembre de 2015 de la Magistrada del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Palma, la Sra. Piedad Marín Sánchez, on acordà el sobreseïment lliure de les diligències prèvies i l’arxivament de la causa contra l'exconsellera d'Educació, Cultura i Universitats de l’anterior govern, la Sra. Joana Maria Camps, per presumpte malbaratament de fons públics en els desplaçaments a Menorca on té la seva residència.

La jutgessa Piedad Marín, en l’Auto del passat 21 de desembre afirmà que, segons l’examen de les diligències practicades fins a les hores, es posava de manifest “la inexistencia de un delito de malversación de caudales públicos”. L’Assemblea de Docents ha recorregut l’arxivament del cas degut a què la diligència està pendent de completar. A l'auto de 30 de setembre de 2015 de l’Audència s’acordà que es lliurés tota la relació dels viatges realitzats per l’exconsellera Camps a càrrec del pressupost públic “desde su nombramiento como cargo público de la administración de la CAIB hasta la fecha de emisión de la certificación, acompañando los correspondientes expedientes administrativos de la autorización del gasto, o en su defecto, las facturas debidamente autorizadas y con el justificante de la tramitación de los pagos”. La Sra. Camps fou nomenada Directora General de Treball i Salut Laboral el 23 de juny de 2011.

La Sra. Joana Maria Camps va declarar per videoconferència en qualitat d'imputada, i assumint ella mateixa la defensa, el passat 18 de desembre de 2015 davant l’ Advocacia de la CAIB i el misser de l’Assemblea de Docents, sense haver-se personat el Ministeri Fiscal.
Més recent Anterior

Formulari de contacte