MÉS RAONS PER TRIAR BÉ... ARA, EN VINYETES!

El dibuixant Jaume Balaguer, molt reconegut per les seves col·laboracions en premsa, ha començat una col·laboració gràfica amb l’Assemblea de Docents.

Es tracta d’una sèrie de vinyetes, en què s’expliquen diferents aspectes relacionats amb el polèmic procés d’escolarització previst per la Conselleria per al curs 2024-2025.

Algunes de les vinyetes, clarament satíriques, critiquen l’innecessari conflicte generat als centres escolars per part de la Conselleria i fan referència a alguns dels seus aspectes més polèmics: la segregació per motiu de llengua i la imposició de condicionants ideològics per damunt dels criteris pedagògics.

Altres vinyetes fan incidència en els arguments que avalen l’ensenyament en català i en la importància que la decisió de les famílies vagi acompanyada d’una correcta informació.

Recordem que dilluns, dia 20 de maig, acaba el termini perquè els centres es puguin adherir al Pla Pilot proposat per la Conselleria, i que l’endemà comença el termini de presentació de sol·licituds d’Admissió a Infantil i Primària per part de les famílies.

L’Assemblea de Docents insten la Conselleria a la retirada del Pla Pilot i demanen als centres que no s’hi adhereixin. Igualment, conviden les famílies a continuar apostant per l’ensenyament en català, un model propi que ha demostrat durant dècades la seva capacitat d’èxit.

Llegiu també:
20 raons
Valoració del Pla pilot


Més recent Anterior

Formulari de contacte