Els mestres i professors del Llevant mallorquí es reuneixen en el Sopar de l’Orgull Docent

El divendres 13 de desembre va tenir lloc a Can Lliro, a Manacor, el sopar per l’Orgull Docent de la comarca de Llevant. Hi hagué representació de fins a un total de 25 centres i es reuniren un centenar de docents.
A l’inici de la trobada, Pep Palou presentà la campanya Exercim el dret a ensenyar en català, impulsada per l’Assemblea de Docents. Es varen habilitar ordinadors per poder accedir al formulari i foren molts els docents que signaren en favor d’aquesta campanya que rebutja la imposició del TIL. Durant el sopar es varen intercanviar opinions entre els professionals de l’educació sobre com s’afronten les retallades en el dia a dia dels centres i com s’està aplicant o no el decret impulsat pel govern Bauzá. La opinió generalitzada és que és inaplicable.

El que començà com un sopar i trobada entre companys acabà, de forma improvisada, amb un recital íntim de Biel Majoral. La seva veu trencada i fonda acompanyada dels acords de la guitarra d’en Delfí Mulet varen dignificar la figura del docent, imprescindible en els temps que correm. Una vetllada que encara va unir més aquest col·lectiu de la part forana.

Assemblea de Docents – Part Forana
Més recent Anterior

Formulari de contacte